maanantai 9. joulukuuta 2013

Quiero volver a Barcelona

Barcelona, unelmien kaupunki. Rakastuin Barcelonaan täysin. Aion palata sinne vielä joskus, se on varmaa.  Meillä oli viikonloppuna vaihtareiden kanssa matka Barcelonaan ja sinne tuli kaikki vaihtarit Espanjasta, jotka on Exploriuksen kautta vaihdossa. Eli Jessicakin oli siellä, ei tunnettu ennestään. Nähtiin vaan kerran Suomessa vaihtaritapaamisessa. Mutta musta tuntui että oltaisiin tunnettu paljon pitempään, koska tullaan niin hyvin juttuun. Vähän ärsyttää kun olen Valenciassa ja Jessica Madridissa, mutta jos meidän suunnitelmat onnistuu niin Jessica tulee keväällä käymään täällä Valenciassa. Mutta nyt niihin kuviin....

Ansku ?

Tästä tunnistat aidon turistin













Shopping <3











Minä ja Jessica 


Turistit

Tällä kertaa sain itse kirjoittaa nimeni

Sitten hypättiin taas turistibussin kyytiin ja matka jatkui...

Parque Guell




Aurinko paistoi ja lämmintä oli. Saatiin kyllä vähän outoja katseita kun oltiin topit päällä ja muilla toppatakit. Somos turistas de Finlandia !! 




Tältä me varmaan näytettiin Jessican kanssa kun tuli hyvännäköinen jätkä vastaan...

- Ansku




4 kommenttia:

  1. oii ihana ku on tuttuja paikkoja <3pakko päästä tonne vielä uudestaan!
    sulla ilmeisesti menee hyvin siellä ja espanja varmaan jo ihan sujuvaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelona on aivan ihana kaupunki!!!! Espanjan kielen kanssa on vielä parantamista, mutta koko ajan mennään eteenpäin :)

      Poista
  2. Hei meen toukokuussa barcelonaan, osaisiks yhtään sanoo jtn mitä on pakko nähä/tehdä? Yms. kaikkee barcelonaan liittyen. Kiitos(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. La sagrada familia ainakin nähtävyyksistä kannattaa käydä katsomassa :) Ota kuvia paljon ja varo taskuvarkaita niitä on paljon barcelonassa!!

      Poista